måndag 12 januari 2009

Uppland 090112

Två judiska kvinnor kräver i aftonbladet i varsin artikel att vi måste säga ifrån i Israel frågan och kräva sanktioner helt rätt alla är så rädda för att bli stämplade som hemska antisemiter.
Välkända Helle Klein samt Naomi Klein den senare bra mycket snyggare än Helle.
Samma med kritik av massinvandringen tror en del att man med automatik är en hemsk rashatare och vill kasta ut alla invandrare vilket skulle bli svårt att genomföra i praktiken.
Men på de sd möten och demonstrationer jag var med på skrek vi "Ut med packet".
Detta är något sd inte vill förknippas med idag då stödet för partiet och media intresset är mycket större än då partiet blev kallat ett "litet högerextremt parti".

Jag har nu gjort några olika inlägg dvs startat nya trådar på www.ungsvensk.se
även gjort några kommentarer till andra trådar funderar på att ställa frågan av vilken eller vilka orsaker ska sd vara emot massinvandringen?Av ekonomiska orsaker eller är det en fråga om hudfärg?Men just den ekonomiska aspekten är en av många anledningar till att vara emot att Sverige tar emot fler än vi klarar av.När våra skolor förfaller och när de äldre inte får en värdig ålderdom är något fel.Nån skrev i media man kan se på gatornas kvalitet hur Sveriges ekonomi är i botten stora hål djupa sprickor osv grusvägar främst i norrland som helt får stängas av för tung trafik läs timmer bilar.Om sd vore emot massinvandring på lite oklara grunder kan folk tänkas koppla ihop oss som en bunt simpla rashatare som inte vill ha icke vita i vårt land fast vi inte kan eller vill eller får säga det rent ut för då kommer vi aldrig över 4 % spärren.

De första åren av partiets verksamhet kanske var präglad av ganska enkla fraser som ut med packet vid gatumöten osv men folkhar bytts ut liksom partiprogram mm mm.
Sd får numera mera media utrymme än som var fallet de första åren.
Skinnskallar åkte ut och slips och kostym åkte på då får folk ett mera förtroende för partiet.

Det finns inga enkla lösningar på komplicerade problem liksom bara slänga ut osv.
Om man anser att våra egna problem ska lösas först innan man öppnar landets gränser fritt för folk från jordens alla hörn att välla in och ta över bostads område efter bostads område,ja då får väl media kalla oss för "ekonomiska rasister".Sr kan ibland använda ord som nationalisterna då syftar de på de mera radikala grupperna som i mera utsträckning både visar sig på gatorna samt sprider sin radikala propaganda.Grupper som info14 svenska motstånds rörelsen nya folkfronten fd NSF och fria nationalister.Av olika orsaker är det nationella motståndet splittrat.
Personliga motsättningar ofta är de mera radikala grupperna mer eller mindre nationalsocialistiska antingen öppet eller mera dolt i budskapet i valen om de nu deltar verkar de dock inte komma någonstans alls.Inte ens utbrytarna ur sd 2001 nationaldemokraterna lyckas synd att de valde ett sånt snarlikt partinamn.Som fd medlem i nd ser jag t ex att deras hemsida nästan står stilla.I valet 2006 kämpade jag trots svårt värk per cykel med hundratals klistermärken samt flera tusen med både valsedlar och val flygblad.Även ett lokalt för norra Stockholm hade tagits fram.Överallt var jag runt Steninge olika delar av Märsta,Rosersberg samt Sigtuna.

Lade ut valsedlar i vallokaler men vad hjälpte det ynka 97 röster i en kommun med mera invånare än Upplands väsby vilken oerhörd besvikelse.Kollade på nätet i kommun efter kommun fanns inte ens en enda röst på nd då började förstå hur små nd är samt hur litet stödet för nd är i valen.Jag har skött både deras nu nedlagda lokalsida samt deras nedlagda närradio program.Vi var tre som skulle dela på söndagarna men det visade sig inte alls fungera.
De kom inte till studion fick ensamt sköta om söndagarna tills allt bara stängdes av och givetvis ingen som helt information till mig.De har inte ens betalt radio studion där en utfattig Georg Lindberg snart blind och huset rasar snart ihop sedan Anders Steen fd sd Haninge försvann var det 2003?Skulden är mer än 20 000kr.

Att inte ens kunna komma i kontakt med nd via epost normalt aldrig några svar hette det.
Ingen verkar uppdatera deras hemsida på bra länge nu.
De blev bara ett lokalt parti i Södertälje (Slöddertälje) samt Nykvarn de har till skillnad mot Leif Erikssons utbrytar grupp hembygdspartiet 1995 överlevt men till priset av flera inre konflikter.
På ledung.nu klagar man på att beställt material aldrig kommer osv man ser att det mesta inte verkar fungera.De gör fortfarande reklam för radio88 www.nd.se/radio
vet ej hur många gånger jag försökte kontakta dem för att påtala felaktigheter som borde åtgärdas men lyckades normalt aldrig få några svar alls.

Visst inre konflikter kan drabba alla organisationer,föreningar osv senast såg jag t e x att Sveriges sändaramatörer www.svessa.se var stängd pga den som hade gjort grafik mm hade hoppat av han förbjöd dem att använda hans grafik hemsidan är stängd tills någon ny kan göra ny grafik.

Inte för att det förekommer men ingen kan beskylla mig för att vara "rasist" eftersom jag har haft flera flickvänner som helt eller delvis haft icke svensk härkomst samtliga var dock från den europeiska kulturkretsen.

Som ordf i den nationaldemokratiska kulturföreningen Gjallarhornet som sedan 1988 sänder på Stockholms närradio fm 88 www.narradio.se lördagar kl 1700-1830 jag företräder de inom sd som hyllar lite av värde konservatismen lite av nationaldemokratin den uppkom inte med utbrytarna 2001 utan är ett gammalt begrepp sök på Rudolf Kjellén.

Politiken ska och måste anpassas efter den tiden man lever i att se nationalsocialister i usa med tyska uniformer skrika sieg heil är ju bara fånigt.
Släng det gamla på soptippen men kanske hämta inspiration från den tiden då de styrande inte bara i Sverige ansåg att nationalismen var något helt naturligt.Inte som sedan Palmes dagar vara ett gäng internationalister som glatt skickar svenska skattemedel till enparti dikturer i tredje världen.

Där folken lider men ett fåtal lever i lyx och överflöd de skor sig på folkets bekostnad.
Den svenska byråkratin måste bekämpas alla lagar och regler ska ses över så de blir enkla och begripliga samt landstingen kan avvecklas i en övergångs period låt skattemedlen gå direkt till verksamheten.Se hur det gick när man trodde sig spara pengar genom att slå ihop Malmö huslän med Kristiansstads län till region skåne.Med enorma underskott fick man för flera år sedan göra stora neddragningar.Högste vd fick t o m avskeda sin egen fru.

Pga en kronisk arbetsskada lever jag som pensionär men först efter en lång kamp mot försäkringskassan som inte tror på läkarintyg nån hånade mig i en gästbok.Jag blev kallad "tönt" samt "sluta leva på socialbidrag och skaffa dig ett riktigt arbete din snyltare".
Det återstår inget annat för flera tusen runt i landet jag lider med dem och hoppas de får sin rätta ersättning till slut som jag fick men efter lång kamp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna din kommentar vårda språket!
Jag ska godkänna först mvh