Välj Station

Motgift.nu Nashville FM [24/7 Nonstop Country Music] -02

fredag 23 augusti 2013

Sandor Herold fd lokförare


Sandor ryter till ätt SSU-fjant


From: sandorherold@hotmail.com
To: johan.buser@ssu.se
Subject: ett mail till
Date: Thu, 22 Aug 2013 17:36:03 +0200

Här kommer ett till!!

Vad det gäller benämningen rasist som du använder dig av så kan jag gå i god för att varken Kenneth Sandberg eller jag har något emot att bli kallade för det och det särskilt av sådana som dig.
Vi kan i varje fall gå raka i ryggen för vi har ingen skuld i att ett stort antal svenskar har blivit offer för den politik som bl.a du företräder.En politik som har fört med sig att ett otal svenskar har blivit,misshandlade,våldtagna,rånade,diskriminerade och t.om dödade.Jag är hellre rasist än folkförrädare!
Det finns många saker jag skulle vilja säga rakt i ansiktet på sådana som dig vad det gäller ovanstående så jag föreslår att du redan idag ringer mig på följande nummer:
.En sak skall du ha j-igt klart för dig,här har du inte att göra med en mesig svensk som inte vågar annat än knyta näven i byxfickorna utan här har du att göra med ett helt annat temperament från lite sydligare breddgrader.Hade svenskarna haft lite sådant i sig så hade sådana som du kunnat söka ett ärligt jobb där betalningen hade varit ett minimum mot vad du säkert uppbär idag.
Så ring nu eller om det finns möjlighet så kanske vi kunde träffas så jag kunde få nöjet att se en sådan som dig i ögonen.
Sedan kan du sluta med sånt larv som att du har bett mig att inte skicka dig flera mail.Så länge jag inte kommer med uppenbara hot eller direkta lögner eller oförskämdheter så är det bara att ta emot och läsa,förstår du.Detta ingår i den s.k demokratin att jag får uttala mig och skriva mail till olika politiker,om du nu inte ens har fattat det,din lille SSU fjant.


                                                                            Sandor Herold,demokratinyttjare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna din kommentar vårda språket!
Jag ska godkänna först mvh