Välj Station

Motgift.nu Nashville FM [24/7 Nonstop Country Music] -02

fredag 13 september 2013

Danska invandrare blandar sig inte

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/09/12/0912193138.htm

Nej och det visste vi redan de känner samhörighet med den egna gruppen helt naturligt sen finns ett fåtal som ingår äktenskap med etniska danskar det är samma sak i de andra länderna de kommer till t ex Sverige.

Det stora hotet mot vår nordiska kultur är att de utom europeiska asylmissbrukarna blir så många så de tar över hela bostadsområden vilket redan delvis skett.

                                 Hög nativitet

Det är välkänt att de nya svenskarna får många fler barn är den svenska genomsnitts familjen har sett statestik på det.

I en framtid törs man inte ens tänka på hur det ska gå för vår egen kultur.

Sen är det olika grupper vi talar en del kommer bättre in i vårt samhälle de startar eget ofta gatukök osv.
En del är ej muslimer heller en del är inte religiösa eller extrema då de har flytt från extrema religiösa länder.

Man ska inte måla fan på väggen med upplopp i Rosengård dessa bilbränder alla morden i storstäderna och det blir bara värre och värre.I min gamla hemort Märsta har det brunnit på en sportbar det misstänks vara en mordbrand.

Här sitter jag i den lilla bruksorten Långshyttan med 1 600 invånare lägg till flera hundra asylsökande som är svenska medborgare och sommartid några hundra som har fritidshus i Västerbyn Långsbyn osv men här händer inga såna hemska saker.

Men vi behöver bara gå till Hedemora där händer mera än här rätt grova brott och eländet i Borlänge ska vi inte tala om.
Visst om det bara är lugnt i denna lilla bondhåla som en flicka kallades Långshyttan men man blir så upprörd över det som händer fast man skulle kunna strunta i det och säga ja men det händer inte här för här är det lugnt.
Inga motsättningar mellan några grupper som i Horndal t ex.

Trots den andra hyreshöjningen sen jag flyttade hit den 29/11 2011 och trots att samtliga fönster ännu är super tröga och dörrarna är övertäckta för att slippa de de tidigare hyresgästernas skadegörelse är jag nöjd med att bo i en ort där man inte bränner upp bilar inga farliga gäng som hotar folk osv.

Konstigt att det är så många tomma lägenheter inom Hedemora kommun migrationsverket hyr ett hemligt antal t ex i Långshyttan  dock är de flesta lediga t ex här uppe tämligen så de flesta är mycket mindre än min trea på 83,6kvm de minsta är på 39 kvm.


jag är ensam men det mycket trångt här!
Skulle aldrig få plats en kvinna samt en eller flera barn det är knappt att jag får plats i denna trånga lägenhet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna din kommentar vårda språket!
Jag ska godkänna först mvh