Välj Station

Motgift.nu Nashville FM [24/7 Nonstop Country Music] -02

tisdag 24 september 2013

Hennix

Rapport från ”Tolerans-mötet” med Wallström och Ullenhag
Totalt kom ca 150 personer till Malmö-mötet med integrationsminister Erik Ullenhag och Svenska Spel-chefen Margot Wallström. Publiken bestod av fyra nationalister, en handfull från näringslivet, några politiker, några som tar hand om ”flyktingbarn” för att tjäna pengar samt  ca 130 anställda inom offentlig förvaltning (mest kvinnor).
Mötet inleddes av någon okänd malmöbo (opublicerad pk-författare?) vid namn Sven och som inte presenterade sig. Under drygt 20 minuter läste han innantill en berättelse om bra det var att ha en judinna som mamma och bo i mångkulturella stadsdelen Möllevången. Han förklarade också hur fint det var med giftermål mellan svenskar, muslimer och judar.
Sedan följde ett ostrukturerat, oplanerat  löst prat om hur bra det är med tolerans och respekt för alla människor. Ullenhag sade att det mångkulturella samhället är det bästa och att han ser fram emot att Malmö blir lika etniskt blandat som New York. Han vill öka invandringen till Sverige och nu speciellt från Syrien.  Ullenhag påstod att näringslivet skulle vinna på att anställa invandrare (i stället för svenskar). Konstigt nog berättade han även om att ett Swedbankkontor hade anställt två unga somalier som banktjänstemän. Detta resulterade i en mycket stor missämja på arbetsplatsen eftersom somalierna frågade och ifrågasatte allt. Somalierna tyckte folk var dumma som lämnade sina pengar till banken. De undrade var pengarna sedan tog vägen, vilka som tog dem. En fullkomlig okunnighet blottades. Men Ullenhag tyckte det var bra med invandrare som ifrågasatte saker och ting, banken ska säker tjäna på detta. Det var fel på den svenska bankpersonalen som inte visade nog tolerans.
Mötet var planerat som en envägskommunikation. Inga frågor fick ställas och inga kommentarer från publiken efterfrågades.
Jag viftade dock flera gånger med handen och fick till slut ordet;
-” Ni talar här om tolerans för mångkulturen.För mig och många andra vanliga svenskar är toleransen slut. Vi vill inte ha ett Sverige som Rosengård, Tensta och Rinkeby. Hela Sverige håller ju på att förfalla. I tex Göteborg är det skottlossning varenda dag. Nu får det vara nog. Hur kan ni stå här och propagera för större invandring och mångfald? Vilken verklighet lever ni i?
-” Tänk på att 600.000 invandrare arbetar och betalar skatt”, sade Ullenhag.
-” Ditt problem, och därför är du här, är ju att en miljon invandrare inte arbetar”, svarade jag.
Då fick den politiskt korrekta publiken nog. –” Håll käft” och ”du ska vara tyst” skrek några upprörda män till mig och mötesledaren bad mig vara tyst. Sedan applåderade publiken allt vad de orkade under en lång stund för att markera att de avskydde mina åsikter.
Jag var helnöjd med att kunna få fram ett budskap till denna församlig för inbördes beundran.
Margot Wallström vände sig till mig och sade att hon höll med mig om att det finns problem, men att vi måste övervinna dem. Ullenhag konstaterade bara att vi två hade olika åsikter. De höll en vänlig ton och hemföll inte åt den pöbelanda som fanns hos flera män i publiken.
Temat för mötet var Tolerans. Någon tolerans för mina åsikter visades dock inte av förespråkarna bland publiken. Deras tolerans gäller bara för invandrare.
Efter mötet skulle integrationsministern avlägga besök i Malmös synagoga.
 Infogad bild 1
Wallström och Ullenhag på mötet.
Nedan: Nils-Eric Hennix protesterade mot politikerna och publiken.
 Infogad bild 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna din kommentar vårda språket!
Jag ska godkänna först mvh