Välj Station

Motgift.nu Nashville FM [24/7 Nonstop Country Music] -02

torsdag 17 oktober 2013

Kort Info

Åt just kokt korv med makaroner och apelsinjuice innehåller socker tar inte ens sötnings medel längre varken i kaffe eller te.

Nytvättad kropp/hår när håret är blött är det svart men sen blir det mera grått skumt.

Finns färgnings medel att köpa man kanske skulle bli blond på gamla dagar?

+4C ute så nån snö kom aldrig de regnade häftigt sent igår kväll men sen upphörde det här märker man inte om det regnar eftersom taken går långt utanför fönstren men det ser blött ute.


                                         Tre lösningar!
Den snart 25 år gamla bäddsoffan har delats på mitten den var trasig vid flytten den yttre delen glider iväg så man får trycka ihop den med överdelen ständigt men inte nu längre.

Med hjälp av två plastbackar fyllda med tunga vinyl skivor är de pressade emot sängen det fungerar den lösa delen kommer ingenstans längre!!!

Andra lösningen hittade ett par hörlurar som får duga ute samt en mellan kontakt för 6,3 hane in i en 6,3 hona sen kommer en 3.5 hane in i mp3 spelare eller dylikt.


Tredje lösningen en liten kontors lampa med en pytteliten lampa avsedd som läslampa vid C datorn den går att vinka den har riktad belysning.


Den fd bondgården Bäckebo är till salu för 850.000 den ligger i Hinshyttan på en liten avfartsväg från Pråmleden.
Har sett mäklarens bilder jag vandrade nämligen uppför ett högt berg en gång i hård vind och filmade sen på väg upp kunde man på sidan se gården ligga där långt nere längre bort.

Förutom huset på 86 samt 55 kvm finns en mindre gäststuga samt en stor lada.

Man ser ett odlingsfält troligen hade de egen potatis mm.
Jag har även rapporterat i min program serie inspelad utomhus att det finns en sten grund som är resten av en mindre stuga flera mindre hus är rivna i Hinshyttan.

Som förr stavades Hienshyttan finns en bild från 1923 med b la en blond snygg kvinna med vackert hår som skrattar man ser formerna av hennes stora bröst.

Jag har räknat alla lador i Laggarbacken/Hinshyttan det fanns således hela 12 bondgårdar en gång bara på dessa två ställen.
Kul att lära sig sin hembygd kan mycket om Husby-Ärlinghundra församling i Märsta här uppe tillhör jag Husby församling lustigt att Husby hänger med från Sigtuna kommun.

Sån hon kontakt som ovan beställde jag från kabelbutiken i Piteå.

                                          Samt denna.                                       Bäckebo Hinshyttan

                             Det höga berget ligger till höger.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna din kommentar vårda språket!
Jag ska godkänna först mvh