Välj Station

Motgift.nu Nashville FM [24/7 Nonstop Country Music] -02

söndag 3 november 2013

Söndagsrapport

Jag är som radio Länsman ännu sjuk med kan vara uppe.
Dimmigt samt blött ute tydligen lika över vårt land idag.
Välling samt tre limpmackor med svennes lägre pris än Kalles.

Har stora hifi lurar från Sony lite tunga men bästa stereo ljudet rent och klart.

På mig alltså samt endast C datorn är igång!
Jag lovar att inte snyta mig i radion för det lät inte bra alls!

                     Teknisk genomgång från gårdagen.

Gårdagens live program var ett tekniskt test.
I fortsättningen gäller följande:


  1. Normal läget är Winamp läget soundcard endast för mikrofoner och telefoner och skype.
  2. Kontrollpanel är aktiverad så blockering av mikrofonen kan ske  samt justering av nivåerna för mikrofonen samt telefonen,högtalar telefonen hördes men var lite för svag.
  3. Mikrofon nr 1 från mixern är omplacerad/justerad samt är standard mikrofon för C datorn men går att koppla om till B datorn.
  4. Mikrofon nr 2 från Dux kassett däcket går med extra audio kablar att fritt koppla till B C och D datorns line in.Igår var tvåans mikrofon mycket bra inte för svag inte för stark inte överstyrd utan den lät stark och mycket nära och bra.
Tele adaptern används normalt endast på C datorn line in kan kopplas till B datorns line in och den kan men ska inte kopplas till D datorns line in pga jag behöver line out i den apparaten för direkt lyssning.Stegvis har tekniska framsteg gjorts.Olika tekniska tester har med tiden gjorts flera audio kablar med kontakter/adapters har inköpts.Därför kommer även i fortsättningen vår live stream ibland tillfälligt att brytas för diverse tekniska tester.Det kan låta konstigt det kan uppstår överstyrning sk rundgång osv.Att ställa in soundcard från början blev inte bra på 88mhz det låter helt enkelt sämre.Man lär sig med tiden sina tekniska misstag det får ta sin tid det kommer med tiden låta bättre inte sämre.Dock kan det alltid ske misstag.

Jag hittade 152 låtar med Owe Törnqvist dessa går fn i en slinga.
Konstigt nog hittar man ibland inte Gjallarhornet på shoutcast.com då fungerar inte radiobss.tk eller radiosverige.tk men netradion.tk fungerar dock kan det hända att shoucheap.com ligger nere det har hänt men då fungerar inte heller vår live stream.

Trots gråvädret får ni har en lugn söndag!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna din kommentar vårda språket!
Jag ska godkänna först mvh