Välj Station

Motgift.nu Nashville FM [24/7 Nonstop Country Music] -02

lördag 4 januari 2014

Hennix


I forna Sovjet fick folk gissa sig till sanningen när de läste tidningarnas lögner och när vissa nyheter var mörkade. Samma gäller i dagens Sverige.
Både pressen och Polisen har varit mycket förtegen angående den 12-årige pojke som blivit skjuten och knivstucken i Borås nyligen. Men det som göms i snö kommer upp i tö!
Pojkens familj är albaner som blivit utvisade men som en frikyrka gömt för Polisen. Pappan sitter i fängelse för mord i hemlandet. Familjen har hotats av den mördades familj som kräver blodshämnd. Även denna familj finns i Sverige.
Att vara mordhotad på grund av utförda mord är ett vanligt asylskäl bland albaner och ugandier, enligt en anonym person vid Migrationsverket som informerat Merit Wager (Merit Wager blogg).
Så här ser verkligheten ofta ut bakom de naiva och lögnaktiga dimridåer av ord som mångkulturförespråkarna och "människovännerna" sprider. Ord som "papperslösa", "utanförskap", "offer för rasism"," tolerans", "islamofobi"  och det är så synd, synd, synd om dem.
Varför beskriver inte pressen sanningen någon gång; invandrade mördare, kriminella familjer, arbetsskygga snyltgäster, våldsbenägna, kvinnoförtryckande stenålderskulturer med primitiv livsstil o.s.v.
Varför skyddar kyrkorna/prästerna en mängd utvisade snyltgäster, skurkar och mördare?
Och varför tycker regeringen och alla riksdagspartier (utom SD) att det är så viktigt att 100.000-tals problemmänniskor från Jordens alla hörn ska få komma och bo i Sverige och bli försörjda på svenska löntagares, företagares och pensionärers bekostnad?

Vi bör alla se till att invandringen och invandrarna blir den främsta valfrågan ! Du kan göra en insats genom att ständigt ta upp frågan med folk du möter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna din kommentar vårda språket!
Jag ska godkänna först mvh