Välj Station

Motgift.nu Nashville FM [24/7 Nonstop Country Music] -02

torsdag 9 januari 2014

Hennix

Följande krönika finns i veckans nr av Nya Tider  http://www.nyatider.nu

Krönika av Nils-Eric Hennix
Hat och hyckleri i Kärrtorp
Vi nationalister har aldrig kunnat ha offentliga möten eller en fredlig demonstration utan att vänsterfolk stört mötena, vandaliserat eller misshandlat oss. Inte ens våra interna möten har vi kunnat offentliggöra eftersom vänsterpöbeln då går till anfall med bomber, stenar, knivar och andra vapen.
Mångkulturförespråkarna och vänstern har inte nöjt sig med denna terror. De har gjort hembesök hos nationalister och Sverigedemokrater och bränt otaliga bilar, misshandlat, hotat, mördat och vandaliserat. En utredning av Polisen som redovisades i TV när detta skrives bevisar att den autonoma vänstern är skyldig till det mesta politiska våldet och är ett större hot mot samhället än "nazisterna".
Själv har jag utsatts för mordförsök/mordbrand, bomber, två bilar vandaliserade m.m. Totalt 10 attentat. Polisen har inte ens förhört någon trots att de har personuppgifter på misstänkta, kända vänstervåldsverkare, som de avväpnat 800 meter från mitt hem endast tre timmar före mordbranden.
I dagens Sverige har det hittills endast varit "antirasister", främst kommunister, sossar och invandrare, som stört och angripit lagliga politiska demonstrationer. Sverigedemokrater, nationalister och nationalsocialister har enligt Polisen, SÄPO och det undersökande programmet Medierna (Kärrtorpskritik och facebookjakt) i P1 21 dec. aldrig gått till attack mot "antirasisters", kommunisters, sossars och invandrares demonstrationer och möten, förrän i Kärrtorp den 15 december 2013.

Etablissemanget, med SVT och dags- och kvällspressen som samhällsbevakare, har aldrig protesterat eller upprörts över vänstervåldet. Mellan raderna har man kunnat skönja ett gillande och beundran av kommunisternas mod att "försvara demokratin". Statsministern själv har menat att; om man är nationalist så får man räkna med att bli misshandlad.
Polisen har generellt låtit vänsterpöbeln angripa SD:s, ND;s, Svenskarnas Partis och Motståndsrörelsens demonstrationer och möten med grovt våld utan att gripa och åtala våldsverkarna. Vänsterpöbeln har i decennier kunnat härja fritt och ha monopol på att överfalla fredliga nationella demonstrationer utan bli anklagade för att vara "ett hot mot demokratin".


15 december fick vänstern för första gången smaka sin egen medicin då Motståndsrörelsen störde deras "antinazistiska" demonstration i Kärrtorp. Varken Polisen eller "antinazisterna" hade räknat med att nationalsocialisterna skulle motdemonstrera för att försvara sin yttrandefrihet och rätt att vistas i Kärrtorp.
De "antirasistiska" demonstranterna var inga oskyldiga lamm. Terrororganisationerna Revolutionära Fronten, trotskistiska partiet Rättvisepartiet Socialisterna och AFA var med i ledet. Bland dem fanns personer som var beväpnade med knivar, järnrör, smällare m.m.. Bland de 26 personer som greps för våld är nästan hälften "demonstrerande antirasister", enligt Polisen. Två nationalsocialister blev brutalt knivhuggna av dessa "antirasister". En ökänd 35-åring veteran inom vänsterextrema terrorgrupper är häktad för det ena mordförsöket. Den invandrade mannen, kallad "djungel-Joel, tillhör de ledande inom Revolutionära Fronten enligt pressuppgifter och förekommer under sju punkter i belastningsregistret. 2011 dömdes han till fängelse i åtta månader för barnmisshandel, grovt vapenbrott och olaga hot.


Det är med sådana typer som bl. a. integrationsminister Erik Ullenhag och socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven demonstrerade med i Kärrtorp söndag 22 december. Stefan Löfvén sade under demonstrationen tillsammans med Revolutionära Fronten, Rättvisepartiet Socialisterna och AFA att han är där: "för att demonstrera mot det politiska våldet". Moderaternas partisekreterare Kent Persson sade sig vara där för att: "vi står upp för ett Sverige där alla är lika mycket värda".
Om man ska tro på de två politikernas uttalande så varför har de aldrig protesterat mot vänstervåldet, varför demonstrerar de tillsamman med extrema våldsorganisationer och propagerar för att sverigedemokrater, nationalister och nationalsocialister ska fråntas sina medborgerliga rättigheter att demonstrera och vistas på "gatorna". Och varför verkade politikerna så rörande nöjda med demonstrationen fast de kunde höra en invandrad kvinna rappa: ”Jimmie Åkesson – skicka grisen till slakt” samt andra hat-ramsor från scenen?
Enligt Svea Rikes lag har "nazister" och andra mångkulturkritiker samma rätt att demonstrera och vistas på landets torg och gator som andra människor. Trots detta så protesterar varken Polisen, rättsmyndigheterna eller journalister när politiker ur samtliga riksdagspartier, utom SD, tillsammans med vänsterextrema våldsorganisationer samt tusentals andra "antirasister" i demonstrationer runt om i landet den 21 och 22 december kräver och skanderar: "Inga nazister på våra gator!"


Det har alltså gått så långt att alla som av vänstern betecknas som "nazister", d.v.s. sverigedemokrater, nationalister, nationalsocialister och folk överhuvudtaget som är negativ till massinvandring och mångkultur inte ska ha rätt att vistas på landets gator - enligt kulturmarxisterna och etablissemanget. Och dessa hycklare låtsas att de försvarar "tolerans" och "demokrati".
De medborgare som uttalar att de inte vill ha fortsatt massinvandring i Sverige och mångkultur skyddas inte längre av lagen. De demoniseras, fråntas medborgerliga rättigheter, många hängs ut i pressen och angrips med våld, vandalisering och administrativa åtgärder som t. ex. uppsägning från arbetet, uteslutning från fackförening och andra åtgärder som förvisar dem till ett socialt utanförskap.


Denna intolerans, häxjakt och fråntagande av medborgerliga rättigheter skapar fientlighet mellan medborgarna och ett djupt hat mot etablissemanget - det etablissemang som nu gör allt för att förinta det folkhem som svenska folket ville utveckla vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna din kommentar vårda språket!
Jag ska godkänna först mvh