Välj Station

Motgift.nu Nashville FM [24/7 Nonstop Country Music] -02

tisdag 5 februari 2019

Nedkyld

Nedkyld tjuv i ventilationstrumma fick räddas av polisen
Publicerad idag 11.19
En man räddades tidigt i morse sedan han fastnat i en ventilationstrumma i Sundsvall. Han identifierades senare som en av områdets mest välkända inbrottstjuvar.
Larmet nådde SOS sedan en förbipasserande hörde ett ljud från en ventilationstrumma på Centralgatan i Sundsvall. Mannen hade krupit in i en ventilationstrumma som fanns ovanför en port.
”Notorisk inbrottstjuv”
Han rörde på fötterna men var svårt nedkyld när räddningstjänst och ambulans kom till platsen. När räddningsarbetet sedan kom igång kunde polisen snabbt identifiera mannen.
– Han är inte bara känd av polisen, han är nog känd av alla poliser i området som en av våra mest notoriska inbrottstjuvar. Vi misstänker att han inte sökt sig till ventilationstrumman i några legala ärenden, säger Henrik Blusi som är förundersökningsledare vid polisen i Sundsvall.
Nedkyld till sjukhus
Polisen uppger att mannen rörde på fötterna när de och räddningstjänsten kom till platsen men arbetet att få ut honom ur trumman tog tid. I Sundsvall var det 15 minusgrader under natten och han fördes nedkyld till sjukhus. Det är oklart hur länge han suttit fast i trumman.
Mannen misstänks nu för olaga intrång.
Publicerad: idag 11.19
Uppdaterad: idag 12.38

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna din kommentar vårda språket!
Jag ska godkänna först mvh